Illuminati

 Katolikker skal læse mere i Bibelen | Kristeligt Dagblad

men hvilken Bibel  ???  

 www.sabbat-kristne.dk/390099042

 

 Guds Lov = De 10 Bud = i Bibelen 

Annonse i Berlinske Tidende, 6. november, 2013

Forfalskes  =  Hvorfor ???

 

 Martin Luther - Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Bevægelsen Reloaded
Waste Land
Vores psykopatiske Enemies
Den Nye Verdensorden
The Sacred Cause
HyperHumanity
Den Coming Race
Hvordan bliver Gud
Illuminati
Konspirationsteorier forklarede
Den Gamle Verdensorden
Mass Mind Kontrol
Det syge Society
Adam Weishaupt
The Last Man
Nibiru
Den kvindelige Conundrum
Almindelige spørgsmål
Meritokrati
Kristus Deceiver
Leibniz Riddle
Enigma af Eksistens
De mærkeligste sandheden?
Fremmedgørelse
Master og Slave
Leviathan
Gud
The End of History
The Secret History
Goldman Sachs
Robinson og Barruel
Hvad er det?
Illuminati jesuitterne?
Hegel og Hermetisme
Illuminati Grader
Illuminati Netværk
Den panoptikon
Supriem Rockefeller
The Movement
Anslaget Gud
The Right Brain Gud?
Sælge din sjæl
Sin Frelse
The Mind War
Soul Kontakt
Hero Program
Etidorhpa og David Lindsay
Hinduisme og buddhisme
Exodus
M og M Rising
Drøm Gnosis
Dag Rage
Den Mithras Deception
Den Jesus Myth
Uoplysthed
Identity Crisis
Golgonooza
Den Bloodline Code
Den Satan Plan
Udenforstående
Den guddommelige Suicide
9/11 Revisited
Genesis Singularity
Den Himmelske Menneske
Goldman Sucks
Den Quintessence
Gud Inden
Mysterium Tremendum
Phoenix Resurgam
Undslippe Velocity
Det perfekte spil
Philosophia Teutonica
Mammon Ascendant
Den Imaginary Dimension
Nul og Infinity
Ufuldstændighed Sætning
Udtagning af The Liberty Bell
Beyond Good og Evil
The Great Chain of Being
The Great Chain of Being (II)
Reverse julen
Gud Program
Gud Program II
Den Nye Verdensorden
Paradigm Shift (I)
Paradigm Shift (II)
Sex for Salvation I
Sex for Salvation II
Sex for Salvation III
Den Trial Guds
Dødsriget
Den treenige Brain
Benjamin Fulford
Curtain Call
The Final Curtain
Den Sidste indlæg
Psykopatologi af "Anonym"
Meritokrati Party
De fire RidersAdam Weishaupt og Illuminati

Q. Har Adam Weishaupt (AW) fundet Illuminati?
A. Nej, Illuminati er en meget ældre organisation. Det har eksisteret i årtusinder.

Q. Var AW en stormester af Illuminati?
A. Ja. Han var baseret i Bayern i Tyskland. Da han var den første stormester at bringe Illuminati i den offentlige bevidsthed, undertiden lod han, at Illuminati var en ny hemmeligt samfund, skabt af ham. Han var således i stand til at undgå spørgsmål om den lange historie af Illuminati, som kunne have afsløret vigtige spor, der ville have bistået Illuminatis fjender. Illuminati har endnu ikke lavet en præcis historie, og reservere denne information til senior indviede. (Det er fejlagtigt blevet hævdet, at AW sagde, at den sidste konge af Persien grundlagde Illuminati, og derefter skrev et brev til en kollega medlem af Illuminati, hvor han indrømmede, dette var en "uskyldig løgn". AW gjorde ingen sådant krav og skrev ikke sådan bogstav, og sådanne påstande er åbenbart absurd. Hvorfor skulle en republikansk organisation imod monarkiet kræve en monark som sin grundlægger? Hvorfor skulle en Illuminati Grand Master skrive til et medlem om sådan en sag i stedet for at diskutere det i en lukket samling i Illuminati, med den sædvanlige krav om fuldstændig hemmeligholdelse? Det er også hævdet, at tre prinser og forskellige baroner tilhørte Illuminati. Er det sandsynligt givet Illuminatis republikanisme, deres modstand mod aristokrater, og deres ledende rolle i den franske revolution, som førte til smadrer af magten i franske monarki og aristokrati, og oprettelsen af ​​en fransk republik?)

Q. Har AW afvise katolicisme og jesuitterne?
A. Ja. Han blev gnostiske og dermed en fjende af de sataniske religioner jødedom, kristendom og islam. Han var tilfreds med at blive beskrevet som en deist snarere end en teist. Enhver, der forstår gnosticisme vil se, hvorfor det skulle være sådan.

Q. Var AW påvirket af den europæiske oplysningstiden?
A. Ja. Han var en radikal fritænker, men han gik ikke ned ateist / agnostiker vej som så mange andre førende tænkere gjorde. Han ønskede at bringe lyset af viden / gnosis til dem i mørke træl af Satan.

Q. Var Illuminati del af frimureri?
A. Nej frimureri var oprettelsen af ​​Illuminati, selvom det så udviklet sig uønsket (paradoksalt nok på grund af sin succes i Amerika, hvor alle de vigtigste tal, der er involveret i den amerikanske revolution var Masons), og til sidst blev alt Illuminati imod dvs. frimureri blev beskadiget, og forvandlet sig til den meget undertrykkende etablering det engang modstået. (Langt de fleste medlemmer af den gamle verdensorden er i dag ledende frimurere.) Illuminati ikke rejse den samme vej som Masons. De forblev sandt, standhaftige og untarnished, selvom de aldrig senere har været i stand til at ryste deres forbindelse til Frimureri i øjnene af den uoplyste og dårligt informeret. Frimurerne, som oprettelsen af ​​Illuminati, er ikke part i nogen ukendt for Illuminati hemmeligheder, og blev ført bag lyset af Illuminati at beskytte Illuminati centrale hemmeligheder - som vil blive diskuteret i en anden sektion.

Q. Har AW og Illuminati tror på at perfektionere den menneskelige natur?
A. Ja. (Så vidt muligt inden for den ramme, som gnosticisme.)

Q. Var Illuminati knyttet til Alkymister, katharerne og tempelridderne?
A. Ja. De var alle gnostiske og Illuminati stod bag dem alle.

Q. Har Illuminati tror på afskaffelse af religion?
A. Nej Kun i afskaffelsen af ​​sataniske religioner, slaver og forbandede mennesker (såsom jødedom, kristendom og islam.) Det er rigtigt, at mange medlemmer af Illuminati gik under dække af ortodokse kristne at undgå de sanktioner, der er forbundet med kætteri.

Q. Har Illuminati tror på afskaffelse af regeringen?
A. Nej Kun i afskaffelsen af ​​undertrykkende regeringer som dem, monarker, aristokrater og privilegerede eliter. De var imod kommunismen af ​​samme grund.

Q. Har Illuminati tror, ​​at de skal regere verden?
A. Nej, de ønskede at skabe en ny verdensorden, hvor alle ville have en chance for at gå så langt i livet som deres talenter berettiget. På dette tidspunkt, ville der ikke længere være behov for Illuminati. Formålet med Illuminati var at befri og oplyse folk så vidt muligt. Et samfund består udelukkende af fri, veluddannede og talentfulde individer ville resultere i en emergent samfund, hvorfra en ny, højere form for menneskeheden ville dukke op. Gennem historien har de fleste mennesker været hverken frit eller uddannet, og den menneskelige race er forblevet slaver.

Q. Er Illuminati knyttet til en Masonic elite i nutiden?
A. Nej Illuminati har forstødte frimureri og rangordne det nu sammen med de sataniske religioner. De fleste frimurerne er protestantiske kristne: bandlyst til Illuminati. (Illuminati er fjender af alle former for Satanic kristendom. Katolicismen var deres store fjende historisk set, men protestantisme nu gyder den største modstand mod Illuminati.)

Q. Har Illuminati tror på en fri, retfærdig, ædel og forenet verden?
A. Ja, det er deres ultimative vision, selvom de mener, at det ville tage mange skridt for at komme der. De mener, at nationalisme, patriotisme, adskillelse, isolationisme, forskellige sprog, forskellige kulturer, forskellige religioner, alle uundgåeligt føre til division, mistænksomhed, frygt og endelig konflikt. Menneskeheden skal understrege det, der forener det snarere end hvad der skiller den. En ny verdensorden med en enkelt verden sprog og en enkelt økonomi, hvor der ikke er nogen grænser, og ingen barrierer bedste symboliserer denne nye tilstand af væren. Star Trek giver en vision af en sådan fremtidig verden. Star Trek forudser en én-verdens meritokrati, hvor grådighed, penge, nationalisme, berømthed, monarki er alle blevet elimineret.

Q. Har AW sige, "Lad denne omstændighed i vores forfatning derfor rettes til denne ædle formål, og så alle de indvendinger tvinges mod det ved jaloux tyranni og forfærdede overtro vil forsvinde."
A. Ja.

Q. Har AW sige, "Og al belysning, som den menneskelige fornuft kan give, ingen kan sammenlignes med opdagelsen af, hvad vi er, vores natur, vores forpligtelser, hvad lykke vi er i stand til, og hvad er middel til at nå det. "
A. Ja.

Q. Har Illuminati tror på afskaffelsen af ​​den private ejendomsret?
A. Nej, men de er imod overdreven ejerskab af privat ejendom. De tror på en rimelig andel for alle. Når en person får mere end sin rimelige andel, han berøver en anden af ​​hans. Du ender med et par familier, der ejer en stor del af den jord og rigdom af en nation, og dermed placere massive magt i deres hænder og uden hænderne på de mennesker. Dette kan ikke tolereres. Det er grundlaget for uretfærdighed, ulighed og uretfærdighed i samfundet.

Q. Har Illuminati tror på afskaffelse af familien?
A. Nej, men de går ind meget højere statslig involvering i livet for svigtende familier for at redde de familier fra sig selv og stoppe dem ved at blive en byrde for andre medlemmer af fællesskabet. Alle familier er i sidste ende afhængige af hinanden: en nødlidende familie påvirker alle familierne omkring det. Regeringen må derfor gribe beslutsomt for at stoppe en dårlig apple ødelægge tønden, hvilket er, hvad der sker alt for ofte i det moderne samfund. En stor underklasse af mislykkede familier findes der suger skatteydernes penge og kræver en ekstremt kostbar politistyrke for at holde det i orden, en ekstremt kostbar strafferetlige system, en ekstremt dyrt fængselsvæsen, og en yderst bekostelig velfærd og social omsorg system. Disse er enorme omkostninger, der aldrig inddrives. Mislykkede familier er en konstant dræn på resten af ​​samfundet. Derfor skal regeringen handle, før svigt af en familie bliver støbt i sten og uigenkaldeligt. Ingen familie har ret, i navnet på den personlige frihed, til at blive en byrde for andre familier.

Q. Vidste AW tro, at verden ville blive forbedret, hvis "hver mand blev placeret på kontoret, som han var monteret af natur og en ordentlig uddannelse."
A. Ja. Dette er en god definition af meritokrati.

Q. Gør Illuminati tror på demokrati?
A. Nej, de tror på meritokrati, hvor afstemningen gives til dem, der har vist, at de kan tænke meningsfuldt og produktivt om de problemer af dagen. Ingen bør få en automatisk ret til en afstemning ved blot at leve længe nok til at nå deres 16., 18. eller 21 års fødselsdag.

Spørgsmål: Er det Illuminati fascist?
A. Nej Meritokrati er imod fascismen. Fascismen er besat af racerenhed, nationalisme, patriotisme og fremmedhad. Meritokrati er imod alle disse. Ironisk nok mange af de mennesker, der fordømmer Illuminati som fascisterne kunne selv være præcist beskrevet som fascister. De nationalistiske amerikanske "patrioter", som foragter deres regering, som jernbane mod Illuminati, der hader udlændinge, der aldrig har turdet ud af deres land, ville alle blive klassificeret af Illuminati som farligt fascister. Timothy McVeigh, at Oklahoma City bombefly, er et klassisk eksempel på en amerikansk patriotisk fascist. Den racistiske, slave-kærlig, frimurerisk Konfødererede Stater i øjeblikket næsten hele den fjender af Illuminati.

Q. Var Albert Pike medlem af Illuminati?
A. Nej Pike var en racistisk, pro-slaveri Confederate officer, der afskyede fattige irske indvandrere i Amerika. Han var en ledende tænker i den type frimureri, der var blevet bandlyst af Illuminati. Pikes version af frimureriet er blevet bevilget af Den Gamle Verdensorden, da det er foreneligt med deres formål og dagsorden. Den formodede tilslutning af Pike til Illuminati er absurd. Han repræsenterede alt, hvad folk som Adam Weishaupt kæmpede imod. Hvorfor skulle et samfund, der ønskede at styrte tyranni support racisme og slaveri? Det er utænkeligt, og alle de konspirationsteorier der linker Pike til Illuminati er idiotisk.

Q. Var Giusseppe Mazzini medlem af Illuminati?
A. Nej, han ønskede at slutte sig til Illuminati, og blev oprindeligt set positivt. Han gik gennem flere faser af indledningen før de kan anses uegnet. Han oprettede en falsk version af Illuminati, som snart forsvandt. Hans falske Illuminati er roden til mange af de skumle rygter, der omgiver Illuminati. Det må dog erkendes, at ikke alle hans aktiviteter blev anset fjendtlige interesser Illuminati.

Q. Har Illuminati nogensinde ophøre med at eksistere?
A. Nej Illuminati har været i konstant eksisteret siden dens begyndelse. Der har ikke været nogen pauser, selvom det nogle gange har opereret under alternative navne for at forhindre afsløring af dets fjender. Det er aldrig blevet undertrykt, og er aldrig opløst.

Spørgsmål: Er Illuminatis politiske vision baseret på Platons republik?
A. Nej. Den er baseret på ældgamle og skjulte gnostiske lære.


 

Q. Er Illuminati modsætning til frihed?
A. Nej, de er forkæmpere for frihed. De vil have folk til at være så fri som muligt inden for en retfærdig, fair meritokrati. De er imod "frihed", hvor det giver uforholdsmæssigt bevilling af ressourcer (af super rige, for eksempel), og dermed sulter andre ressourcer og gøre andre mindre fri end de ellers ville være.


Q. Er Illuminati knyttet til amerikanske "neokonservative"?
A. Nej De neokonservative ønsker at pålægge trældom af sataniske Gamle Verdensorden på hele menneskeheden. Hvordan kunne en revolutionær bevægelse som Illuminati, der altid har forsøgt at omstyrte kræfter privilegium nogensinde være forbundet med "konservativ" tænkning? Det er et afgørende punkt, at den Gamle Verdensorden blot ønsker at udvide deres nuværende politiske model over hele kloden (bedst sammenfattes som amerikansk "demokratiske" markedet kapitalisme). På ingen måde gør de ønsker at skabe en ny verdensorden. De sigter mod at give verden mere af det samme; ikke noget nyt. Den Nye Verdensorden af ​​Illuminati betyder en helt ny økonomisk, religiøs og politisk model for menneskeheden, med meritokrati i centrum. Den Gamle Verdensorden ville have nogen plads i Illuminatis Nye Verdensorden. Alle deres rigdom og magt ville blive fjernet fra dem. Det er naturligvis er grunden til de frygter Illuminati så meget, og hvorfor de bruger så meget tid engageret i propaganda mod Illuminati.


Q. Har Illuminati har et stærkt engagement i den skotske uafhængighedskrig mod England, den engelske borgerkrig, den amerikanske revolution, den franske revolution, den amerikanske borgerkrig, den irske påske opstand, den russiske revolution, den cubanske revolution, og mange andre opstande og revolutioner?
A. Ja. Der er Illuminati engagement i de fleste revolutioner oprør og opstande. Det er normalt en fordel at Illuminati at destabilisere magt Gamle Verdensorden i nogen del af verden til enhver tid. Dog vil Illuminati ikke støtte årsager, som de ikke har nogen sympati, selv om de kan give taktiske gevinster.

Q. Har de mange konspirationsteorier involverer Illuminati har noget grundlag i sandheden?
A. De fleste konspirationsteorier er absurde - et sammensurium af paranoide rants og skøre forbindelser mellem ting, der ikke har nogen som helst forbindelse. Hvordan kan et hemmeligt samfund som Illuminati, der altid imod monarki, overdreven rigdom og privilegier placeres ved siden af ​​super rige, royalty og dynastiske familier i Pantheon af konspirationsteorier? Det er latterligt, og afspejler blot dumhed af de mennesker, der er indehavere af disse meningsløse synspunkter. At sige, at Illuminati, et samfund, der har måttet flygte fra forfølgelse af den gamle verdensorden, er puppetmasters bag kulisserne er for latterligt for ord. Enhver konspirationsteoretiker der ikke er i stand til at skelne mellem den gamle verdensorden og den Nye Verdensorden har ikke engang begyndt at forstå den sande natur af verden. Konspirationsteoretikere har tendens til at samle en liste over alt, hvad de frygter og hader derefter sætte dem alle sammen i én stor sammensværgelse, uanset at brikkerne simpelthen ikke passer sammen. Konklusioner, der følger en sådan idiotisk samling af uforenelige ingredienser er altid latterligt. Den gamle verdensorden er ekstremt højre. Illuminati ville blive betragtet på den venstre (selvom i virkeligheden, de afviser mange liberale, venstre fløj nostrums). Saint-Just, Robespierre og Marat, alle medlemmer af Jacobin Club i revolutionære Frankrig, var højtstående medlemmer af Illuminati. Den eneste grund sådanne mennesker ville besøge Bohemian Grove ville være at brænde det ned. Det er altid forkert at skohorn højrefløj og venstre fløj grupper sammen.

Q. Er Illuminati velhavende?
A. Illuminati har mange uvurderlige artefakter i deres besiddelse. Dog ville de aldrig sælge nogen af ​​disse elementer, da de afspejler historie og de store religiøse hemmeligheder Illuminati. Så deres rigdom er samtidig stort, men på ingen måde realiseres.

Spørgsmål: Hvad er hemmelighederne af Illuminati?
A. Illuminati har været åbne omkring deres politiske dagsorden, men de vil ikke kommentere ekspansivt på religiøse og åndelige anliggender indtil det øjeblik, er rigtigt.

Q. Er Illuminati part i en forbløffende religiøse mysterium, en stor hemmelighed?
A. Ja.

Q. Vil Illuminatis kommende bog "The Soul Camera" afsløre nogen af ​​deres hemmeligheder?
A. Denne bog vil være en blanding af virkeligheden, fiktion og forklædt fakta. Den velinformerede vil få mange indsigter. For andre vil det blot være en historie.

Det er i navnet på sandhed, retfærdighed og frihed, at Illuminati en dag vil levere den netop er retfærdig og meritokratisk Nye Verdensorden menneskeheden skriger efter.

"Det er i sandhed ikke for herlighed, eller Rigdom, ej heller æresbevisninger, som vi kæmper, men for frihed -. For det alene, som ingen ærlig mand giver op, men med selve livet"


Erklæringen Arbroath, Skotland, 1320
Citater af Adam Weishaupt

Når mennesket lever under undertrykkende regering, er han falden, sit værd er væk, og hans natur plettet.

Dette er den store objekt holdt ud af denne forening; og middel til at opnå det er belysning, oplysende forståelsen af ​​solen fornuftens, som vil fjerne skyer overtro og fordomme.

Og af al belysning, som den menneskelige fornuft kan give, ingen kan sammenlignes med opdagelsen af, hvad vi er, vores natur, vores forpligtelser, hvad lykke vi er i stand til, og hvad er middel til at nå det.

Intet ville være mere rentabelt for os end en ret menneskehedens historie.

Men jeg ville have henrettet meget større ting, havde ikke regeringen altid modsat mine anstrengelser, og placeret andre i situationer, som ville have passer mine talenter.

Men ak, de er alle desværre mangelfuld, fordi de forlader os under herredømme af politiske og religiøse fordomme; og de er så ineffektive som søvnig dosis af en almindelig prædiken.
 
Moral vil udføre alt dette; og Moral er frugten af ​​Illumination.

Min generelle plan er god, men i detaljen kan der være fejl.
 
Af alle de midler, jeg kender til at lede mænd, den mest virkningsfulde er et skjult mysterium.

 Illumination: the Secret Religion - Adam Weishaupt

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati- broderskabet.

 


 www.123hjemmeside.dk

 Men i de seneste hundrede år har paver som Leo XIII, Benedikt XV og Pius XII opprioriteret bibelstudier som en del af katolsk troslære, og i sidste måned udsendte pave Benedikt XVI en tekst, der af katolske medier blev beskrevet som det vigtigste kirkelige dokument om Bibelen i en menneskealder.

 

 Lidt om Romertal her præsenteret på et ur.

Billeder af romertal

 Billedresultat for romertal ur

Romertal - Familien Nørskov Saack

Henved år 1440-1450 havde Gutenberg sin opfindelse, bogtrykkerkunsten, færdig. Det er et af de vigtigste årstal i kulturens historie. Når en bog først var sat med Gutenbergs løse typer, kunne man trykke så mange eksemplarer man ville, ialtfald til typerne var slidt op.

 Til at markere sidetallet i Saxo-Krøniken bruges romertal.

Her i 2015 = der må jeg konstatere  = Aldrig før i historien er der blevet uddannet så mange = Jesuitter = som nu.

 ------------------

 Geert Wilders

www.sagenskerne.dk 

siger iøvrigt at klokken kun er nogle få minutter i tolv. 

 


Den første Jesuit var Ignatius Loyola  stadfæstet af paven i 1540.

Billeder af ignatius loyola

Så vidt vides - det største Jesuit-Universitet i USA - 2014

Flere billeder af ignatius loyola

Lær hans Selvhypnose-program på

www.KristeligtDagblad.dk   eller på   www.Kristendom.dk  

 så man selv tror på =  at ( Løgne) de er ( Sandheder )


 

Jesuiterordenen - Wikipedia, den frie encyklopædi

da.wikipedia.org/wiki/Jesuiterordenen
 
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi ... Jesuiterordenen (latin: Societas Jesu, "Jesu Selskab") er en katolsk orden grundlagt i 1534 af Ignatius af Loyola og stadfæstet af paven i

 

De katolske Præster = Jesuitterne = afgiver dette løfte til Paven.

Min søn, du er allerede blevt lært op til at opføre dig som en hykler: At være en katolik blandt katolikker, og være en spion selv blandt dine egne brødre - og ikke tro nogen mennesker, og ikke stole på noget menneske. At være en reformeret blandt de reformerte. At være en hugenott blandt hugenotterne. At være en kalvanist blandt kalvanisterne. Blandt Protestanterne - vær i almindelighed som en af dem!

Tilegn dig deres tillid  =  Jesuit Eden til Paven.

Tilegn deg deres tillid, og forsøg til og med at tale fra deres talerstoler. Fremhold med din naturs fulde heftighed vor hellige religion og Paven. Forneder deg til og med så lavt som at blive jøder blandt jøderne, således du kan være i stand til at samle al den information som kan være til nytte for din orden, som en trofast Pavens soldat. Du er blevet lært op til lumsk at plante sjalusiens og hadets frø mellem stater som før havde fred, og ophidse dem til bloddåd, idet du involverer dem i krig med hinanden, og skaber revolutioner og civile krige internt i samfund - Provinser og land som var selvstændige og fremgangsrige  - og kultiveret med kunst og videnskab - og glæder sig over fredens velsignelser.

MERE INFILTRATION

Tag parti for forkæmperne i hemmelighed - i samråd med med dine andre jesuit-brødre ... som måske er involveret på den anden side - og som måske går imod den side - som du har forbindelse med - således at Kirken til slut kan blive den vindende part - i forholdene som er lagt til rette i fredens forhandlinger - og målet helliger midlet.

GRUNDSKOLEN ER OVERSTÅET

Du er blevet lært op til din opgave som en spion - og samle al statestik - fakta og imformation som det står i din magt at fremskaffe fra alle kilder. At opnå tillid gennem smiger til i Protestanternes familier og kættere af enhver klasse og karakter - ligesom til handelsmænd - bankmænd - advokater og blandt skoler og universiteter - i Parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighederne og statsrådene - og være alle ting for alle mennesker - for Pavens sag - hvis tjener du er indtil døden.

NY-OMVENDT BEGYNDER

Som en nybegynder og nyomvendt har du allerede modtaget al fornøden instruktion, og har gjort tjeneste som en medhjælper, skriftsfar og præst, men du har endnu ikke blevet udstyret med alt det - som er nødvendigt for at være en kommandant for de loyales hær i tjenesten for Paven. Du må tjene den tilstrækkelige tid som et redskab og udøver - gennem de ordrer som bliver givet af dine overordnede - for ingen kan befale - som ikke endnu har indviet sit arbejde med blodet fra en kætter - for hvis der ikke bliver udgydt blod - sker der ingen tilgivelse.  Derfor - for at du kan blive skikket til dit arbejde - og for din frelse skal være sikret, så skal du ud over din tidligere lydighedsed til din orden og troskab til Paven repetere efter mig =

DER SVÆRGES

"Jeg  ------------------, nu i nærvær af den Almægtige Gud, den velsignede jomfru Maria, den velsignede - Ærkeengel Mikael - den velsignede døber - ST. Johannes, den Hellige Far - den Overordnede General af Jesu Samfund, grundlagt af ST Ignatius Loyola - under Paul III´s  pontifikat, som har - Jomfruens morsliv - Guds livmor - og ved Jesu herskerstav, at Hans Hellighet - Paven - er Kristi viseregent - og er det sande og eneste hoved for den Katolske Universielle Kirke og Universielle Kirke over hele jorden, og at han i kraft af bindingen og løsningen givet til = Hans Hellighed af min Frelser - Jesus Kristus - og har magt til at afsætte hedenske Konger Prinser Stater Fællesskab og Regeringer, som alle er ulovlige uden hans hellige godkendelse, og at de trygt kan ødelægges.
 

Jeg lover og erklærer videre - at jeg ikke vil have nogen egen mening eller vilje - eller nogen mental reservation overhovedet - selv ikke som et lig eller et kadaver ( perinde ac cadaver ) men uden at nøle adlyde hver eneste ordre jeg vil modtage fra mine overordnede i hæren til Paven og til Jesus Kristus.
At jeg vil gå til hvilken som helst del af verden, uden at beklage mig - og vil være underdanig i alle ting som bliver mig fortalt .... Jeg lover og erklærer videre at jeg vil - når anledningen byder sig - starte og føre ubamhjertig krig - hemmelig eller åbenlyst - mod alle kættere - Protestanter eller liberale - som jeg er anvist at gøre - for at udslette dem fra jordens overflade - og jeg vil ikke skåne hverken - køn -alder eller tilstand. Jeg vil ødelægge - koge - flå - kvæle og begrave levende disse berygtede kættere  - rive op deres maver og livmoderne til deres kvinder og knuse deres afskyelige race.

Når det samme ikke kan blive gjort åbenlyst - vil jeg i hemmelighed bruge giftkoppen - kvælerstrengen - dolkens stål eller blykulen - uden hensyn til ære - rang - værdighed eller autoritet - til den person eller de personer - uafhængig af deres tilstand i livet - enten offentlig eller privat - når jeg - når som helst bliver anvist til at gøre det - af en hvilken som helst agent fra Paven - eller en overordnet af broderskabet af - den hellige tro til Jesu Samfund.

( Findes nedtegnet i kartoteket i Kongressen ( Congressional Record ) USA, 15 FEBRUAR 1913, s. 3215-6 )

(  Også i << The Engineer Corps of Hell >> af  Edwin A. Sherman.  s. 118, 1883, Library of  Congress Catalog Card # 66-43354 ).

 


 

Babylonian Mystery Religion/Kabbalah/Talmud/Gnostics ...

www.youtube.com/watch?v=81ENZcAcLbk
11. maj 2015 - Uploadet af mattwalker02
Babylonian Mystery Religion/Kabbalah/Talmud/Gnostics/Templars/
... /Talmud/Gnostics/Templars ...
 
 

 Hvem ejer magten over religionerne ??? Hvordan fordeles denne magt

Religion - Politics - Disclaimer - military - Economy - Culture - Media-censorship.

 overordnet set og globalt set. hvordan gives ordrerne inden for

Religion - Politik - Jura - militært - økonomi -Kultur - Medie-censur.

 Ayatollah Khomeinis 112 dage i Frankrig | TV | DR

 Lodret analyse = er tidsbaseret = og har her på jorden en begyndelse.

 

 Giver Pavens Tempelnøgler 100 procent magt over disse hemmelige religioner  ???

Papal Keys  Papal Keys 

 

 Ser Pavens Tempelnøgler således ud  ???

 Papal KeysPapal Keys

 Hvilken myndighed giver Vatikanets Tempelnøgler til Paven  ???


 The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex-Jesuit Priest ...

 

www.youtube.com/watch?v=imMUG74KVSM
25/08/2011 - Uploadet af TheMounteBankExposee
The Testimony of Alberto Rivera, Ex-Jesuit Priest. ... The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex ...
 
 

 Hvad blev bygget først her på Jordkloden  ???

et Tempel  =  en Kirke = en Moske

 


Billeder af Tempel Utah

 Billedresultat for Tempel Utah

 Flere billeder af tempel utah

 

Salt Lake LDS (Mormon) Temple - LDS Temples

www.ldschurchtemples.com/saltlake/ Oversæt denne side
 
During the construction of the Salt Lake Temple, the St. George Utah Temple, Logan Utah Temple, and Manti Utah Temple were all started and completed.
 
 

 www.123hjemmeside.dk

 Jeg formoder at ( Bibelen er Mormonernes ) Hellige Bog

 Derfor er mit spørgsmål dette = bruger Mormoner en ægte Kong James Bibel = eller en anden Bibel. Vi ved jo = at Kong James Bibelen fra 1611 er blevet forfalsket.

 www.sabbat-kristne.dk/390099042

 I cirka 1700 år = har Vatikanstaten administreret Kristendommen. Hvis de inden for Kristendommen har oprettet forskellige udgaver af Kristendommen = så kan Kristendommen være splittet op i forskellige "Kristne Trosretninger".

Måske Jehovas Vidner har deres egen udgave af Bibelen = Babtister deres egen udgave af Bibelen = og således fremdeles. Hvorfor fremkommer jeg med en sådan teori ??? Fordi Vatikanstatens Pave i Rom = har meldt ud = at Bibelen ikke indeholder Guds Sandheder.

 

 The Vatican creating Islam By Eric Phelps Part 1 - YouTube

Lyt og tænk = eller = dø  ( Er du Katolik ) ???

SHOCKER! Pope Calls Jesus and the Bible a LIE! - YouTube

 

Nu kan der jo godt dukke skjulte sandheder op et tidspunkt. 

http://www.skjulte-sandheder.dk/56856379 

Har ( Guds Søn = Jesus ) overhovedet eksisteret ???

Kan det rigtige svar = findes gennem analyser ???

www.youtube.com/watch?v=MMAPNYZg2ug
Nov 3, 2014 - Uploaded by ppsimmons
Pope Francis proves himself to be the ultimate false prophet fulfills in the book of Revelation 13. SHOCKER ...
 

Wien: Demonstration mod kristenforfølgelser - YouTube

Jeg er ikke Katolik = Jeg er Kristen 

Annonse i Berlinske Tidende, 6. november, 2013 

Det er ikke mig = der har forfalsket

Guds Lov = De 10 Bud

 http://www.sabbat-kristne.dk/183379967 


Shocking: Pope Francis says Jesus is not divine, just a man ...

www.youtube.com/watch?v=cREBiH2QAkU
13. feb. 2014 - Uploadet af Mateo Mateus
READ THE SHOCKING ARTICLE HERE:
 
 
 
 

 Annonse i Berlinske Tidende, 6. november, 2013

 Det ser ud til = at det er den Katolske Kirke = der har forfalsket

Guds Lov = De 10 Bud  =  dem der står i Bibelen.

http://www.sabbat-kristne.dk/415554865 

Så måske blev ( Guds Lov = De 10 Bud ) forfalsket allerede

 for cirka 1700 år siden  ???

Milano - Ediktet - www.oplys-dig-selv.dk

 


   KRISTENDOMMEN er forkyndelse af ( Bibelens ) SANDHEDER  

 www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk

 

 Kristendommen er forkyndelse af sandheden, men sandheden kan der ikke stemmes om. Den kan kun adlydes 

 


 Billeder af kong konstantin den store

 

 Billedresultat for kong konstantin den store billeder

Flere billeder af kong konstantin den store

----------------

Du kan høre Lidt Dansk Musik på dette Link

www.Kulturpartiet.dk

--------------

 Konstantin den Store (ca. 285-337) | Kristendom.dk

 Billedresultat for konstantin den store billeder

 Flere billeder af konstantin den store

 


Efter disse informationer = så vil jeg ikke = kalde Paven for Kristen.

 Jeg er ikke ( Katolik )  Jeg er ( Evangelisk Luthersk Kristen )

Lidt Religiøs Viden

Hvis du ikke er = Kristen = så er du en = Hedning.

Hvis du ikke er = Katolik = så er du en = Kætter.

Hvis du ikke er = muslim = så er du = Vantro.

 


 Muslimernes Hellige bog er Koranen. Hvorfor mangler Guds Lov = De 10 Bud i Koranen ???

http://www.sabbat-kristne.dk/415554879 

Billeder af al-azhar moskeen

Billedresultat for al-azhar moskeen

 Flere billeder af al-azhar moskeen

 Cairo: Mosque of Al-Azhar - TripAdvisor

 

Walter Veith (2) Where Jesus Walked / Total ... - YouTube

www.youtube.com/watch?v=Hkz96uOA_r4
17. dec. 2011 - Uploadet af TheClosingOfTime
http://amazingdiscoveries.org/ This DVD takes a visual journey through ancient Palestine retracing the steps of ...
 

 Her i mit fædreland

Nationalstaten  Danmark

der har vi = Kirker = fordi vi er

Luthersk Evangelisk-Kristne

Det betyder at vi opfatter Jesus = som  Guds Søn = og  

GUDS SØN = JESUS = HAR SAGT =

JEG ER = VEJEN og SANDHEDEN og LIVET;

ingen kommer til FADEREN uden ved mig.

Bibelen =  Johannes-evangeliet Kapitel 14. Vers 6 .

 www.fortidensJelling.dk

         

DER FINDES OVER 2200 KIRKER I DANMARK

Det betyder efter min opfattelse = at det danske folk har en = Kristen Kulturarv. Har du en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ??? Har værdi-kommissionen en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ???
 

Danmark - en billeddatabase

På dette link - kan du besøge de fleste - af de godt 2200 kirker - der findes rundt omkring i dit fædreland - National-staten Danmark og beundre hvad =  dine danske forfædre har præsteret. 

 
       

www.Danskkultur.dk 


 

 BIBLE PROPHECY HAPPENING NOW - ANTICHRIST 666 ...

www.youtube.com/watch?v=um-L_Ms29u4
14. apr. 2015 - Uploadet af Revelation Prophecy Updates
Prophecy update about the signs of the times and the end of the age. I ... ... BIBLE PROPHECY HAPPENING NOW ...

 


 http://www.oplys-dig-selv.dk/218548724 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 04:18

Ali ste poslovni človek ali izvajalca, Politiki ali Pastor in želite postati velik, zmogljiv in znana v svetu, se nam pridružite, da postane ena od danes naši uradni član ste se daje idealno priložnost, da obiščete Iluminati in njegov zastopnik po tem, ko

...
06.11 | 14:12

Hvorfor omtaler regeringen m.fl. ikke de 3 andre forbehold. Det hele skal skjules omkring politi og retsvæsen. Norge og Schweitz er heller ikke med i politi m.m

...
03.08 | 05:32

silahkan kunjungi kami
http://petershephoto.blogspot.com/

...
27.12 | 00:58
Hej Erling og Mads har modtaget 1
Du kan lide denne side